Via de nieuwsbrief, de kerkbode, website of sociale media heeft u kunnen lezen dat wij op 5 augustus jl. gestart zijn met de herinrichting van de entree.
Het bestaande grindpad wordt vervangen voor asfalt en het groen wordt opnieuw aangeplant.

Gedurende de werkzaamheden is de oprit een bouwplaats; dit betekent het volgende voor u als bezoeker:
• De gehele oprit aan Parklaan is verboden terrein, dit in verband met de veiligheid. Voor uitvaarten worden noodvoorzieningen getroffen.
• Wij vragen u zoveel mogelijk gebruik te maken van de andere ingangen.
Mocht dit voor u niet goed mogelijk zijn, volg dan de aanwijzingen aan de hoofdingang. Direct bij binnenkomst rechtsaf de begraafplaats op als u op het deel van de
Hervormde Gemeente wilt komen of direct linksaf als u op het gemeentelijke deel van de begraafplaats of bij de aula wilt komen.

Inmiddels worden de vernieuwingen steeds meer zichtbaar door gemetselde muurtjes van natuursteen, nieuw aangelegde paden en uitgegraven plantvakken.

Per 27 september zijn wij gestart met het openbreken van het laatste deel van de oprit vanaf de rotonde richting het toegangshek. Het riool moet worden omgelegd en er worden nieuwe kabels aangelegd. Als dit gebeurd is, kan eind oktober de gehele oprit voorzien worden van de basislaag van asfalt. Vanaf half november zal gestart worden met het aanplanten van nieuwe bomen en het overige groen. De werkzaamheden zullen medio december afgerond worden.

U kunt het project volgen via facebook en Instagram Begraafplaatsenkatwijk.
Wij hopen u hiermee weer “bijgepraat” te hebben.
Mocht u nog vragen hebben over het project kunt u deze stellen bij Marco Barnhoorn. Marco is te bereiken op nummer 06 – 2002 5257.